LOVE!

hejj!!
idag har jag varit och kollat på när älskling dömer i sporthallen:)
jag har inte upddaterat på länge men de har inte hänt så mycket. eller jo en sak! föra lördagen blev jag tsm med min älskling marcus!! han är underbar! vad har hänt er den senaste veckan? men nu ska jag typ sova så vi får höras mer imon!
puss och kram!
ÄLSKLING!


men söta kusin! jag saknar henne så jävla mycket!

world trade center!

hejjj söta läsare!!
just nu sitter jag har med marcus och vi har precis sätt filmen world trade center. den va lite långtråkig... men den va bra :) och nu lyssnar vi bara på musik. låt tips? men vi hörs!
puss och kram!

spread a little light!

tjoo:) läget med alla?

idag har jag bara varit i skolan typ... men nu snart ska jag på middag hos Danne, Tina och Eddie. de blir tacos typ :) sen ska jag typ bara sitta vid datorn och chilla lite. jag längtar till imon för då ska jag först sjunga och sen ska jag träffa en kompis och ha de trevligt:) men jag bloggar mer imon!
puss och kram!

nu är jag tillbaka!

hejjj!!
föra helgen va ju jag på läger och de va väll kul men jag blev sjuk på lördagen så jag sov typ hela dagen ;)
och i veckan har jag inte kunnat uppdatera för att jag har varit hos pappa och min dator va hos mamma -.- men nu blir de fler inlägg ;) igår va de ju final i melodifestivalen :) va de rätt låt som vann?:D själv så tycker jag att loreen va bäst!! idag blir de typ att bara chilla och ikväll kanske jag sak hitta på något med en kompis. men vi vet inte vad vi ska göra men de blir nog bra iaf :)
puss och kram!

dagen!

hejj!
idag har jag varit i skolan och de va väll okejj, efter skolan så packade jag inför helgen :) och sen va jag me amilia och så gjorde vi pannkakor som jag ska ha imon på tåget :) och just nu så lyssnar jag på lite musik och saknar min bästa vän becca och en till ;) och i helgen kommer inte jag kunna blogga...:( inte roligt men på söndag kväll kommer fler inlägg om vad jag gjorde i helgen och så vidare! håll ögonen öppna ;) aja nu ska jag göra lite andra saker så vi hörs!
puss och kram!
jag och min älskade becca !!!!

RSS 2.0