........

idag har de varit en jobbig dag....:( men de ska bli bätter !! ikväll ska jag bara vara hemma och se på film så då kan jag blogga mera !!! :) men aja ni kan ju kommentera vad ni vill att jag ska skriva om för jag vet inte riktigt själv:) men aja vi hörs ikväll:)
 
kram
söta vi är;) (min syster)

dagen!!

 idag va jag i stan med älskling och fikade för vi har 6 månader idag helt underbart:) iaf snart kommer älsklingen till mig så ska vi mysa lite och sååå men vi kan höras mer ikväll:)
 
puss
 

Pengar!!!!

Fan!!!! Jag får inte pengar fören 10 dagar!! Hur fan ska jag klara mig?!?! Jag har redan varit utan pengar 2 veckor! Jag kommer inte klara dehär är sååå godissugen så de finns inte!!!!! Fan:(


hjolahopp

sha!
nu sitter jag här i skolan med therese och har matrialkunskap och vi jobbar om bomull... tråkigt! aja idag ska jag vara med min älskling och såå måste plugga lite me får se vad jag hinner med ;) på måndag har jag och älskling varait tsm i ett halvår!! jag älskar han så mycket!! men vi kan höras mer! på lördag ska jag på modevisning så då kan jag lägga ut bilder på de på söndag om ni vill:)
puss

helgen!

 hejjjj!!
i helgan har jag varit med min kille i hans sommarstuga! as mysigt!!:) vi lagade mat och såg han spelade lite gitarr. på fredagen åt vi pannkakor och lördagen åt vi kyckling med klyftpotatis och beasås och svamp as gott!! har en mästerkok till kille;) men idag va jag jätte trött så jag somnade direkt när jag kom hem xD sen gjorde jag en läxa och så... nu ser jag på dårfinkar och dönickar :)
aja pusspuss


bläääää!

sha
nu sitter jag har i skolan och är skit hungrig för vi fick kålpudding idag i skolan de luktar katt mat !!!
aja nu slutar vi snart svenskan och då ska vi ha textil igen! sen får jag åka hem vid 4... ikväll ska jag iaf titta på min älskling när han spelar fotboll på södrautmarken :) hoppas de gör bra!
aja hörs ikväll :) jag kan ta lite bilder på älsklingen när han spelar så får ni några bilder:)
kram!!
jag och therese på lektionen:)

skoooolannnn!

sha!!
nu på morgonen så har vi eng och vi gjorde precis en eng diagnos... aja snart är de matte om inte vår lärare är sjuk igen som hon har varit i snart 3 veckor.... men vi har idrott idag de suger!! jag gillar inte idrott... men vi hörs!
pusspuss!!
 
haha jag och mamma!!
 

Godnatt!!

Hej alla!:)
Jag har haft lite fult upp men nu gör jag ett inlägg iaf:) jag har varit med min älskling men idag åkte han till Växjö till sin bror! Saknar han jätte mycket!! Men iaf nu ska jag sova tror jag! Är jätte trött.. Men de är ju inte så konstigt!;) har bara legat i sängen hela dagen och tittat på andra avenyn!! As bra serie!!:) men Natti!!!:)


RSS 2.0